Снимка Фейсбук/НавалниСензационна новина разпространиха за Алексей Навални. Мрежата от официални щабове

...
Снимка Фейсбук/НавалниСензационна новина разпространиха за Алексей Навални. Мрежата от официални щабове
Коментари Харесай

Официално закриха щабовете на Навални

Снимка Фейсбук/Навални

Сензационна вест разпространиха за Алексей Навални. Мрежата от публични щабове на съветския опозиционен водач Алексей Навални  публично е закрита , заяви радио " Свобода " с позоваване на сподвижника му Леонид Волков.

По думите му е  невероятно мрежата от щабове да продължи да работи  в досегашния си тип, защото против сътрудниците й неотложно ще заведено дело за екстремизъм и те ще бъдат наказани на отнемане от независимост, както и всички, които им оказват помощ.

" Няма да помогне никакво ребрандиране, не можем да я представим като друга организация. Уви, да се работи в такива условия е невероятно. Ние публично разпускаме мрежата от щабове на Навални. " - съобщи Волков в обществената мрежа Телеграм.

Той добави, че има десетки " мощни и решителни районни политици ", има и хиляди техни почитатели, има мощни и независими политически организации, които ще се заемат с следствия и избори, публични акции и манифестации.

Припомняме, на 26 април  съветската прокуратура спря активността на щабовете  на Навални до момента в който излезе решението на съда по желае за признание на организацията за екстремистка.

След това щабове от разнообразни райони оповестиха, че краткотрайно приключват активността си и ще спрат работата на уеб страниците си.

Преди това прокуратурата в Москва изиска учреденият от Навални  Фонд за битка с корупцията  (поставен от съветските управляващи в листата с " задграничните сътрудници " ) и  щабовете  на опозицион

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР